door Ferry Berends | apr 10, 2018
Gourmetten Bereidt uw eigen diner met de onderstaande vleessoorten; Gourmet I Hollandse biefstuk Gemarineerde varkensfilet Runderhamburger Kipfilet Shoarma vleesgerechten ca. 250 gram per persoon. Gourmet II Hollandse biefstuk Gemarineerde varkensfilet Runderhamburger...
door admin | apr 10, 2018
Steengrillen Een goede manier van gezond eten. Bij het steengrillen (bakken op een hete steen) worden geen boters of vetten gebruikt. De onderstaande vleessoorten en bijgerechten worden op tafel gepresenteerd. Steengrill I Hollandse biefstuk Gemarineerde varkensfilet...
door Ferry Berends | mrt 22, 2018
Koude gerechten: Huisgemaakte rundvleessalade. Aardappelsalade met kidneybonen, paprika, wortel en rozijnen. Groene salade met quinoa, kikkererwten en zongedroogde tomaat. Hollandse haring met gesnipperde ui. Seranoham met Galiameloen. Brood: Onze eigen robuuste...
door Ferry Berends | mrt 22, 2018
Koude gerechten: Huisgemaakte aardappelsalade met linzen en tomaten. Spinaziesalade met cashewnoten, feta en rode ui. Koude pastasalade met tomaat, bosui, en olijven met pestomayonaise. Gemengde salade met mozzarella, tomaat, komkommer, en rode ui. Rauwkostsalade....
door Ferry Berends | mrt 22, 2018
Koude gerechten: Huisgemaakte zalmsalade met gerookte zalm en kappertjes. Noorse garnalen met een concassé van komkommer, appel en verse dille. Huisgemaakte aardappelsalade met gebraden rosbief. Mediteraanse ham met een salade van diverse soorten meloen. Salade...