Over 't Heem - Bowling Hattem - 't Heem Hattem - Bowling | Partycentrum | Restaurant

Bowling Hattem

Bowling, partycentrum en restaurant 't Heem in Hattem is een horecagelegenheid, gelegen aan de rand van de historische Hanzestad Hattem, net onder Zwolle, en uitstekend bereikbaar via de A28 en de A50. Daarbij hebben wij voldoende parkeergelegenheid welke geheel kostenloos is.

In de jaren tachtig was 't Heem landelijk bekend door televisie-uitzendingen van Veronica en Tros met onder andere Nederland Muziekland, maar door de jaren heen heeft 't Heem een ware metamorfose ondergaan.

Het bowlen speelt zich af in een sfeervolle ambiance. Het bowlingcentrum beschikt over 6 volautomatische bowlingmachines met computergestuurd scoringssysteem.
Alvorens u begint met bowlen wordt uw naam verwerkt in de computer en deze geeft via beeldschermen weer wanneer u aan de beurt bent en uw score wordt automatisch bijgehouden.

Bowlen in Hattem, nabij Zwolle bij Bowling Hattem

Bowling, partycentrum en restaurant 't Heem is ook bij uitstek geschikt voor uw complete bowlingarrangement. Bowlen in combinatie met een buffet, steengrill, gourmet of barbecue. Bowlingcentrum ’t Heem leent zich voor zowel grote gezelschappen als een intieme bijeenkomst in kleine kring.

Wilt u kennis maken met de bowlingsport, dan is dat ook mogelijk. Bowlingcentrum 't Heem heeft op woensdagavond een bowlingvereniging. Zij starten om circa 20.00 uur. Mocht u meer informatie wensen over deze vereniging dan bent u uiteraard van harte welkom.

Of via de website www.bowlingverenigingtheemhattem.nl