Over 't Heem - Bowling Hattem - 't Heem Hattem - Bowling | Partycentrum | Restaurant

Bowling Hattem

Bowling, partycentrum en restaurant 't Heem in Hattem is een horecagelegenheid, gelegen aan de rand van de historische Hanzestad Hattem, net onder Zwolle, en uitstekend bereikbaar via de A28 en de A50. Daarbij hebben wij voldoende parkeergelegenheid welke geheel kostenloos is.

In de jaren tachtig was 't Heem landelijk bekend door televisie-uitzendingen van Veronica en Tros met onder andere Nederland Muziekland, maar door de jaren heen heeft 't Heem een ware metamorfose ondergaan.

Het bowlen speelt zich af in een sfeervolle ambiance. Het bowlingcentrum beschikt over 6 volautomatische bowlingmachines met computergestuurd scoringssysteem.
Alvorens u begint met bowlen wordt uw naam verwerkt in de computer en deze geeft via beeldschermen weer wanneer u aan de beurt bent en uw score wordt automatisch bijgehouden.

Bowlen in Hattem, nabij Zwolle bij Bowling Hattem

Bowling, partycentrum en restaurant 't Heem is ook bij uitstek geschikt voor uw complete bowlingarrangement. Bowlen in combinatie met een buffet, steengrill, gourmet of barbecue. Bowlingcentrum ’t Heem leent zich voor zowel grote gezelschappen als een intieme bijeenkomst in kleine kring.

Wilt u kennis maken met de bowlingsport, dan is dat ook mogelijk. Bowlingcentrum 't Heem heeft diverse competities zoals:

Op maandagavond een bedrijventoernooi . Dit toernooi loopt van september t/m april, 1 keer in de 2 weken vanaf 20.00 uur. Eén team bestaat uit minimaal 5 spelers en er worden 3 games gegooid.

Op woensdagavond is de bowlingvereniging 't Heem aanwezig vanaf 19.30 uur. Ook op deze avond kunt u bij ons terecht voor meer informatie.

Of via de website www.bowlingverenigingtheemhattem.nl