Bowlen in Hattem, nabij Zwolle bij Bowling Hattem in partycentrum 't Heem - Bowling Hattem - 't Heem Hattem - Bowling | Partycentrum | Restaurant

WELKOM

Stelt u zich eens voor….

U zwaait uw arm naar achteren en exact op het juiste moment en met uiterste precisie laat u los. Vervolgens stijgt het adrenalinegehalte in uw bloed en wacht u met spanning af. Dan volgt er een doffe dreun en u richt uw ogen op het computergestuurde beeldscherm. Een glimlach verschijnt op uw gezicht en u kijkt triomfantelijk achterom naar uw medespelers. U heeft zojuist een ‘strike’ gegooid.

 

Grenzeloze mogelijkheden…

Bowling is bij uitstek een activiteit waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Tel daar de grenzeloze mogelijkheden van ’t Heem bij op en u heeft dé locatie gevonden voor uw bedrijfs- of personeelsfeest. Want naast zes professionele bowlingbanen beschikken wij ook over talloze arrangementen waarbij u zelf aangeeft van welke culinaire
verwenningen u gebruik wilt maken.

Een gezellig feest is slechts een paar ‘clicks’ van u verwijderd…

Bezoek onze website en bekijk de verschillende mogelijkheden die er zijn bij Bowling Hattem. Staat er niet exact tussen wat u zoekt? Geen probleem! Uw wens is onze uitdaging. Samen met u stellen wij een arrangement op maat samen, zodat er alvast één ding vast staat. Een gezellige en onvergetelijke dag!

Sfeer proeven…

De volgende stap op weg naar een geslaagd feest is om de sfeer van Bowling Hattem te proeven, zowel letterlijk als figuurlijk. Wij nodigen u daarom dan ook graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Play the game in ‘t Heem!