Buffet mogelijkheden - Bowling Hattem - 't Heem Hattem - Bowling | Partycentrum | Restaurant

Buffet mogelijkheden

Bowling Hattem biedt u en uw gasten de mogelijkheid om te genieten van diverse buffeten in verschillende thema's en prijsklassen, welke beschikbaar zijn voor gezelschappen vanaf 30 personen.
In de vermelde prijzen is het gebruik van de bowlingbanen niet opgenomen.

 Buffet "Hollands anders"

Koude gerechten:

Oerbroden met kruidenboter,
Salade van makreel, aardappel en bleekselderij,
Oudhollandse huzarensalade met garnituren,
Vissalade met diverse vissoorten,
Twee soorten rauwkostsalade en
diverse koude sauzen.

Warme gerechten:

Beenham met honing en grove mosterd,
Grootmoeders huisgemaaakte gehaktballen met satesaus,
Zalmfilet uit de oven met zeezout en tijm,
Ovengebakken aardappelen met spek en uien,
Sperzieboontjes met champignons en Frites.

€ 23.50 per persoon

  

Buffet "Aangenaam Frans"  

Koude gerechten

Diverse broodsoorten,
Roomboter met zeezout en citroenrasp,
Beurre Café de Paris,
Aardappelsalade met dille room,
Kaasplank met  diverse Franse kaassoorten,
Salade Nicoise; Romeinse sla met tonijn, haricots verts,
ei, olijven en rode ui.

Warme gerechten:

Diamanthaas (soort biefstuk) met gekneusde peper,
Kipfilet met brie omwikkeld met rauwe ham,
Rode mul filet met een witte wijn saus,
Haricots verts met rode ui en champignons,
Aardappel gratin en Frites.

€ 25.00 per persoon

  

Buffet "Italiano"

Koude gerechten: 

Ciabatta, fociacca en stokbrood,
Huisgemaakte kruidenboter,
Plank met rauwe ham & worstsoorten,
Frisse Landleven Salade,
Salade van tomaat, rucola, basilicum & mozzarella.

Warme gerechten:

Diverse verse pasta's,
Kruidenroomsaus en een traditionele Italiaanse saus,
Gewokte groente waaronder courgette en aubergine,
Toscaanse kipspies,
Spies van tilapiafilet en pommedorie tomaat.

€ 22,50 per persoon

  

Tapasbuffet

Koude gerechten:

Diverse broodsoorten en  
Kruidenboter
Gemarineerde olijven, tappenade en aioli.
Wraps met:           Zalm, crème fraiche en rucola,
                            Spinazie en feta, 
                            Tomatenwrap met honing/monchou.
Komkommersalade met veldsla en cherry tomaat,
Visschaal met tonijnsalade & zalm op een bedje van frisee sla en dille dressing,
Salade van tomaat, rucola ,basilicum & mozzarella,
Heerlijke aardappelsalade met bosui en peterselie.

Warme gerechten:

Spies van kip omwikkeld met rauwe ham,
Varkenshaasspiesje in Spaanse marinade,
Gebrande en  gevulde paprika’s,
Huisgemaakte pittige gehaktballetjes,
Zalmmoot ingelegd met zeezout, citroen en thijm,
Gevulde aubergine met tartaar van gehakt en aubergine,

€ 27.50 per persoon

  

Buffet “Amerikaans”

Koude gerechten:

Diverse broodsoorten,
Kruidenboter en dipsausen,
Amerikaanse Coleslaw (koolsalade),
Cobb salad (ei, avocado, tomaat, kip, uien, spek, kaas),
Ceasar salad met ansjovis en croutons,

Warme gerechten:

Mini hamburgers met broodje om zelf te beleggen,
Mac’n cheese,
Pulled Pork,

Spare-ribs honey glazed,
Kentucky fried chicken,
Maiskolven met roomboter en zeezout,

French fries,
Diverse sauzen

 € 26,00 per persoon.

Pancakeroll Buffet

Koude gerechten:

Zoete pannenkoekrolletjes met:
                          
Banketbakkersroom en banaan
                           Marshmallow en aardbei
Hartige pannenkoekrolletjes met o.a. bosui, rucola en kaas,
Vers fruit,
Verse slagroom.

Warme gerechten:

Calzone pannenkoek o.a. pastrami, bosui en pesto,
Spek/kaas pannenkoek,
Hartige pannenkoekrolletjes met o.a. paprika en champignon,
Pannenkoektaart met appel, rozijnen en kwark.

€ 20,50 per persoon.

Stamppottenbuffet

Boerenkool met boeren grove worst,
Hutspot,
Stamppot zuurkool,
 
Gemarineerde spareribs, 
Hollandse gehaktbal,
Speklappen,

Runderjus,
Zilveruitjes, augurken,
Piccalilly en mosterd.

€ 20,00 per persoon

Buffet "Winters"

Koude gerechten:

Boeren bruine broden, plukboord, stokbrood en kruidenboter,
Winterse groene salade met spek, ui en paprika,
Bietensalade met veldsla en walnoot,
Makreel salade met krielaardappel, augurk en bieslook,
Hollandse vleessalade omringd diverse vleessoorten waaronder beenham,
Stoofpeertjes,
Diverse koude sauzen.

Warme gerechten:

Runderstoofpot met notenrijst,
Getrancheerde varkensrollade,
Varkenshaas met traditionele champignonroomsaus,
Gegratineerde aardappelpuree met kaas,
Vlaamse frites.

€ 25,00 per persoon.