Bowlingvereniging - Bowling Hattem - 't Heem Hattem - Bowling | Partycentrum | Restaurant

Hanzebowling Zwolle/Hattem

Hanze Bowling Zwolle-Hattem (H.B.Z.H.) is aangesloten bij de Nederlandse Bowling Federatie (N.B.F.) en is lid van de Nederlandse Sport Federatie. H.B.Z.H. is een groep van enthousiaste bowlers van alle leeftijden, zowel mannen als vrouwen, die in teamverband of individueel de bowlingsport beoefenen. Natuurlijk zijn er binnen onze vereniging wedstrijdbowlers, doch het merendeel van onze leden zijn mensen die puur recreatief bowlen en voor wie het gezelligheidselement in competitieverband de bindende factor is.

De bowlingcompetitie wordt gespeeld in de huisleague, welke wordt gehouden op dinsdag- en woensdagavond. De league wordt gespeeld in Bowling- en Partycentrum 't Heem in Hattem in de periode september tot en met mei. Op dinsdag wordt de league gespeeld tussen 19.30 - 21.00 uur en 21.00 - 22.30 uur. De woensdagleague wordt gespeeld tussen 20.00 - 21.30 uur.

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met één van onze bestuursleden. Op de vaste speelavonden is er vrijwel altijd iemand van het bestuur aanwezig. Indien u hiertoe niet in staat bent, dan kunt u een e-mail sturen aan het bestuur van de gewenste avond. Er wordt dan spoedig mogelijk contact met u opgenomen door één van de bestuursleden.

Dinsdagavond League; www.hanze-bowling.nl
Woensdagavond League;